skip to Main Content

‘Het schilderij is fantastisch geworden … duidelijk herkenbaar onze dochter, schoonzoon, en kleinkinderen. En de sfeer op deze bijzondere dag is weer voelbaar als je naar het schilderij kijkt.’

‘Jan en Ria’ nav. het schilderen bij een bruiloft in Holsloot, juli ’17

‘Rob heeft een prachtig beeld achtergelaten van een heerlijk feest. Het feestvarken is bijzonder blij met dit mooie doek, een geweldige impressie, een waardevol aandenken. Rob was op een prettige manier aanwezig, had contact met de gasten en was enorm verdiept in zijn werk. Mooi om te zien, fantastisch om erbij te hebben! Wij zijn blij en zeer tevreden’.

‘Margot’ nav. het schilderen op een verjaardagsfeest aan huis in Berkel Enschot, sept. ’17

‘Het schilderij is supermooi geworden en onze mannen(en klanten, leveranciers, vrienden, buren en kennissen) vonden het een geweldig cadeau’.

‘Jitske en Monique’ nav. het schilderen op een bedrijfsjubileumfeest in Veghel, sept. ’17

‘De reacties op het schilderen waren lovend, het schilderij was schitterend en de bruid en bruidegom waren laaiend enthousiast’.

‘Nadia’ nav. het schilderen op een bruiloftsreceptie in Lokeren (België), april ’18:

‘Als verrassing voor een promovendus heb ik Rob ingehuurd om het feestje te vereeuwigen. Geweldige ervaring! Rob is een erg aardige man, kwam mooi op tijd en heeft een te gek schilderij gemaakt. Hij weet goed de sfeer weer te geven in zijn werk. Erg leuk voor alle aanwezigen om het proces te volgen. Zeer positieve ervaring met Rob!’

‘Eefje’ nav. het schilderen op een ‘Promoveringsfeest’ in Amsterdam, feb. ’18

Wij en alle mensen van de zorgboerderij vinden het een prachtig en sfeervol schilderij. Zonder de gezichten te zien herkennen we onze mensen aan hun houding. Heel hartelijk dank!!!

‘Doris en Noudje’ nav. het schilderen als cadeau aan Zorgboerderij Grootenhout, Mariahout, van een klant, april ‘18

Back To Top