Live Painting Den Bosch

Live Event Painting in Den Bosch

Zoekt u een passend cadeau in Den Bosch voor een bruidspaar, of bent u zelf binnenkort de gelukkige en gaat u trouwen? Dan is live event painting zeker iets voor u! Het is een unieke manier om een memorabel moment vast te leggen. Ik, Rob Jacobs, kan als schilder op uw bruiloft in Den Bosch een prachtig tafereel op doek creëren. Waardoor u voor altijd een tastbare herinnering zult hebben aan deze bijzondere dag. Maar ook als het om een jubileum, promotie of verjaardag in Den Bosch gaat, kunt u uitstekend bij mij terecht voor live painting. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden of neem gerust eens contact op!

Bijzondere momenten in Den Bosch

Live schildering van een bruiloft in Den Bosch, Noord-Brabant.

Een huwelijksfeest, een jubileum of promotie in Den Bosch: het zijn allemaal gelegenheden en gebeurtenissen die u lang bij zullen blijven. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een fotograaf in te huren om deze momenten in Den Bosch vast te laten leggen.

Maar waarom kiest u niet voor een meer kunstzinnige manier van portretteren? In dat geval is live event painting een zeer geschikte keuze. Het live karakter van een live painting wordt in een schilderij als sfeerimpressie benadrukt. Het is aan u welk moment vastgelegd gaat worden.

Er wordt ter plekke met sneldrogende acryl gewerkt, waarna het schilderij direct ongevernist overhandigd wordt. Op deze wijze kunt u de magie van een bijzondere gebeurtenis met live painting herbeleven!

Voorbeelden van Live Painting

Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Oosterhout, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens het diner in Goirle, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 100x80cm tijdens de bruiloft van Nadine Barel.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Domburg, Zeeland.
live painting Bruiloft Rob Jacobs

Mensen en momenten kunstzinnig belichten in Den Bosch

Voor welke gelegenheid in Den Bosch kiest u voor een live event schilder? Live Event Painting voor een bruiloft? Het aansnijden van de taart, of misschien toch het ja-woord dat vastgelegd moet worden? Er zijn veel verschillende mogelijkheden om mensen en momenten kunstzinnig te belichten. Denk aan momenten als een:

 • Huwelijksfeest
 • Huwelijksceremonie
 • Familiereünie
 • Promovering
 • Diner
 • Jubileum.

Neem gerust contact op voor nader overleg over mogelijkheden, prijzen of advies op maat.

Over Live Painter Rob Jacobs

“Schilderen was en is altijd vanuit en door ‘Licht’ en ‘Liefde’ “. Dat is waar ik – Rob Jacobs – mee ben uitgegroeid tot een figuratief kunstschilder met veel ervaring én opdrachten in binnen- en buitenland.

Wat ik u kan bieden:

 • Ervaren schildersoog en -hand
 • Live painting voor elke evenement
 • Vakkundige afwerking
 • Flexibel
 • Schilderen in binnen- & buitenland
 • Deskundig advies op maat

Ook portretten, straat- of stadsgezicht, terras, tuin, landschap, stilleven en nog veel meer mogelijkheden, vanaf een foto op het atelier of bij u op locatie, ik sta met hart en ziel klaar voor iedere nieuwe schilderopdracht.

Meer informatie over Live Painting nodig in Den Bosch?

Bent u benieuwd naar wat ik als live event schilder in Den Bosch voor u kan betekenen? Graag ga ik met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden van live painting. Neem gerust eens contact op voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Bel gerust Rob Jacobs ☎ 06-48813314.

.. of email info@live-event-painting.nl voor een vrijblijvende offerte.