STILLEVEN

Verstild leven, bruisend leven. Op tafel, een plank, het aanrecht, een hoek .. maakt eigenlijk niet zoveel uit waar. Fruit, serviesgoed, pannen, keukengerei .. etc. Prijzen op aanvraag, opdrachten van harte welkom.

Live paint Stilleven Keukengerei 30x30cm Rob Jacobs

Keukengerei

Keukengerei, 30x30cm, oil, 2012, soldEen gedetailleerd schilderij van keukengerei, geschilderd met olieverf. De kunstenaar legt de texturen en vormen van verschillende keukenhulpmiddelen vast, waardoor een boeiend en levendig beeld ontstaat.
Live paint Stilleven Noord Holland The King the Queen het steelpannetje 50x20cm Rob Jacobs

The King, the Queen & het steelpannetje

Een intrigerend schilderij van een koning en een koningin die samen een steelpannetje vasthouden, geschilderd met olieverf op een canvas van 20x50cm. De kunstenaar speelt met symboliek en verbeelding, waardoor…
170314 Frutta 20x50cm acryl

Frutta

Een kleurrijk schilderij genaamd ‘Frutta’, geschilderd met acrylverf op canvas. De kunstenaar heeft een levendig en expressief stilleven gecreëerd dat verschillende soorten fruit weergeeft, met levendige kleuren en gedetailleerde penseelstreken.
Live paint Stilleven Rob Jacobs 1

Keukenplank

Een realistisch en gedetailleerd schilderij van een keukenplank, geschilderd op een linnen doek van 90×30 cm met olieverf. Het kunstwerk vangt de warme en huiselijke sfeer van een keukenomgeving met…