Live Painting Den Haag

Ook in Den Haag: Live Event painting

U kent het wel: er staat een bijzondere gelegenheid aan te komen en u gaat beginnen met de organisatie. De hele voorbereiding staat zo’n beetje op papier maar u mist eigenlijk iets. U wil iets wat de dag nóg specialer maakt. Dit is wellicht dé tip die u zoekt: Live Painting, dat wil zeggen het live laten schilderen van uw huwelijksfeest, jubileum, feest ter gelegenheid van een memorabele leeftijd et cetera. Het goeie nieuws is dat dat ook in Den Haag kan!

Live Painting Den Haag: hoe werkt het?

Live schildering van een bruiloft in Den Bosch, Noord-Brabant.

Een Live Painter werkt eigenlijk hetzelfde als een fotograaf. U merkt hem nauwelijks op maar ondertussen doet hij geconcentreerd zijn werk, op ieder denkbaar event in Den Haag.

Eén verschil tussen beide: een fotograaf zoekt continu naar nieuwe momenten en nieuwe plekken, vanwaar hij weer een prachtige foto kan schieten. Een Live Painter installeert zich op één plek en in overleg met u, het hoogtepunt van de dag of een ander bijzonder moment vast op doek.

Live Painting in Den Haag kan bijvoorbeeld inhouden dat het jawoord niet alleen op foto’s maar ook in een schilderij wordt vereeuwigd. Het moment dat overgrootmoeder de jongste telg in haar handen krijgt wordt tastbaar vastgelegd in sneldrogende verf. Het opspelden van een insigne wordt in korte tijd op doek vastgelegd, mét alle hoofdpersonen van dat moment uiteraard.

Wie maakt uw Live Painting kunstwerk in Den Haag?

Ik ben Rob Jacobs en kan ook uw Live Painter zijn. Ik leg u graag uit hoe het werkt als u interesse heeft: in een vrijblijvend gesprek vertel ik u iets meer over mijzelf en mijn werkwijze. U geeft aan wat u in gedachten heeft en ik stel vragen om duidelijk te krijgen wat u precies wilt en hoe mijn aanbod daar op aansluit. Bent u enthousiast geworden over Live Painting en wilt u graag dat ik kom schilderen op het event dat u gaat organiseren in Den Haag? Dan kom ik op het afgesproken moment naar de bewuste locatie en leg ter plekke het moment vast dat u zo graag op doek vereeuwigd wilt zien.

Zoals gezegd werk ik snel, en omdat ik sneldrogende verf gebruik kan het ongeverniste resultaat meteen bewonderd worden. Natuurlijk kunt u ook iemand verrassen op zijn of haar feest. Hoe leuk is het om op de dag zelf al dit net gemaakte kunstwerk aan de jarige, de jubilaris of aan het kersverse bruidspaar in Den Haag te overhandigen? Mijn dienst Live Painting is een uniek cadeau! Ik word graag de schilder op uw bruiloft.

live painting Bruiloft Rob Jacobs

Over Live Painter Rob Jacobs

“Schilderen was en is altijd vanuit en door ‘Licht’ en ‘Liefde’ “. Dat is waar ik – Rob Jacobs – mee ben uitgegroeid tot een figuratief kunstschilder met veel ervaring én opdrachten in binnen- en buitenland.

Wat ik u kan bieden:

 • Ervaren schildersoog en -hand
 • Live painting voor elke evenement
 • Vakkundige afwerking
 • Flexibel
 • Schilderen in binnen- & buitenland
 • Deskundig advies op maat

Ook portretten, straat- of stadsgezicht, terras, tuin, landschap, stilleven en nog veel meer mogelijkheden, vanaf een foto op het atelier of bij u ter plekke in Den Haag, ik sta met hart en ziel klaar voor iedere nieuwe schilderopdracht.

Mogelijkheden van Live Painting voor uw evenement in Den Haag en omgeving

In overleg met u kan ik als schilder op uw bruiloft door u vooraf bepaalde momenten in een kunstwerk veranderen. U bepaalt welke mensen en momenten het belangrijkste zijn en op worden belicht. Hierbij zijn diverse mogelijkheden in kosten en detaillering. Ik kan als schilder op een bruiloft actief kan zijn, schilder ik ook voor diverse andere bijzondere gelegenheden, zoals:

 • Bedrijfsfeest
 • Verjaardag
 • Familiefeest
 • Receptie
 • Diner
 • Reunie
 • Pensionering
 • Promovering

Neem gerust contact op voor overleg over de mogelijkheden op maat die ik kan bieden, prijzen of advies op maat. Net zoals u het wenst.

Live Painting Den Haag: overal toepasbaar

Net als fotografie is ook Live Painting overal mogelijk. Ik beperk me niet tot Den Haag maar werk ook in de rest van het land én in het buitenland. Ik beantwoord graag en vrijblijvend al uw vragen.

Bent u benieuwd naar wat ik als Live Painter in Den Haag voor u kan betekenen?

Of u nu een schilder op een bruiloft wilt boeken, Live Painting voor een personeelsfeest of verjaardag in Den Haag zoekt: graag ga ik met u in overleg over de mogelijkheden van Live Event Painting.

Bel gerust Rob Jacobs via ☎ 06-48813314.

Voorbeelden van Live Painting Den Haag en andere projecten

Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Oosterhout, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens het diner in Goirle, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 100x80cm tijdens de bruiloft van Nadine Barel.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Domburg, Zeeland.