Live Painting Eindhoven

Live Event Painting in Eindhoven

Bent u op zoek naar een passend cadeau voor een bruiloft in Eindhoven? Of gaat u zelf binnenkort trouwen in Eindhoven en zoekt u een bijzondere manier om deze gebeurtenis vast te leggen? Dan is Live Event painting in Eindhoven zeker iets voor u! Live painting is een manier om een uniek en memorabel moment op kunstzinnige wijze vast te leggen.

Ik, Rob Jacobs, kom als schilder op uw bruiloft of andere gelegenheid in Eindhoven een prachtig tafereel op doek realiseren. Het live karakter van deze manier van schilderen, ligt in het feit dat ik terwijl de gebeurtenissen plaatsvinden aan de slag ga met schilderen. Wilt u dus een keer wat anders dan een fotograaf? Of bent u op zoek naar een creatieve manier om gebeurtenissen op beeld te vangen? Neem dan contact met mij op voor meer informatie over Live Painting in Eindhoven!

Wat is Live Painting precies?

Live schildering van een bruiloft in Den Bosch, Noord-Brabant.

Live Painting in Eindhoven betekent dat een Live Painter (een soort snelschilder) tijdens een speciale gelegenheid een bepaald, van tevoren afgesproken moment vastlegt op doek. Denk bijvoorbeeld aan het huwelijksfeest van uw dochter, een jubileum op de zaak of de onthulling van een monument.

Een fotograaf loopt rond en zoekt steeds opnieuw een goeie positie om een hele serie foto’s te maken, om zich vervolgens weer te verplaatsen. Een live Painter installeert zich één keer, op een plek die hem het beste zicht (en ook het mooiste licht) geeft.

Vervolgens legt hij snel maar zeer secuur op doek vast wat hij met zijn ogen allang in beeld heeft gebracht. Live Painting is echt vakmanschap. Het is dus ook van belang dat van tevoren wordt afgesproken welk moment in Eindhoven precies vereeuwigd moet worden. Gaat het om de onthulling van het monument zelf? Of om de overhandiging van een gedenkteken? Ziet u liever de verrassing van de dag in sneldrogende verf vastgelegd?

Uw Live Painter in Eindhoven

Wie ik ben? Rob Jacobs, schilder en Live Painter van beroep. Ik werk door heel Nederland en ook over de grens. Ook Eindhoven hoort dus tot mijn werkgebied. Ik kan me goed voorstellen dat u eerst wilt kennismaken voordat u mij inhuurt, bijvoorbeeld als schilder op uw bruiloft. Dat kan, en op allerlei manieren. Ik leg u dan graag uit wie ik ben, ik vertel u over mijn ervaringen als schilder en uiteraard hoe Live Painting in Eindhoven werkt. U vertelt mij om welk event het gaat en wat de belangrijkste momenten van die heuglijke dag zijn. Natuurlijk bepaalt u zelf wat u graag op doek vereeuwigd wil zien, ik kan u daarbij wel adviseren. Ik stuur u vrijblijvend een offerte zodat u van tevoren een idee heeft van de kosten.

Komt het tot een samenwerking, dan reis ik op de afgesproken dag naar Eindhoven of omgeving. Ik leg daar de basis van een eindproduct dat ter plekke al bewonderd kan worden en niet veel later op een mooie plek door nog meer mensen gezien kan worden. U gaat geen spijt krijgen van uw keuze voor deze nieuwe kunstvorm live Painting.

live painting Bruiloft Rob Jacobs

Over Live Painter Rob Jacobs

“Schilderen was en is altijd vanuit en door ‘Licht’ en ‘Liefde’ “. Dat is waar ik – Rob Jacobs – mee ben uitgegroeid tot een figuratief kunstschilder met veel ervaring én opdrachten in binnen- en buitenland.

Wat ik u kan bieden:

 • Ervaren schildersoog en -hand
 • Live painting voor elke evenement
 • Vakkundige afwerking
 • Flexibel
 • Schilderen in binnen- & buitenland
 • Deskundig advies op maat

Ook portretten, straat- of stadsgezicht, terras, tuin, landschap, stilleven en nog veel meer mogelijkheden, vanaf een foto op het atelier of bij u op locatie, ik sta met hart en ziel klaar voor iedere nieuwe schilderopdracht.

Voor welke gelegenheid in Amsterdam kiest u een live event schilder?

Gaat u trouwen in Amsterdam? Heeft u in Amsterdam een feest of borrel? Er zijn diverse mogelijkheden om in Amsterdam voor live event painting te kiezen. Een schilder voor een bruiloft? Geen probleem, ik kom graag bij u langs! Denk bijvoorbeeld ook eens aan gelegenheden als:

 • Een reünie
 • Een promotie
 • Een afscheid
 • Een jubileum
 • Een bedrijfsfeest.

Neem gerust contact op voor nader overleg over mogelijkheden, prijzen of advies op maat.

In Amsterdam bespreken we de mogelijkheden van live painting

Bent u benieuwd naar wat ik als live event schilder in Amsterdam voor u kan betekenen?

Graag ga ik met u in overleg over de wensen en de mogelijkheden van live painting. Neem gerust contact op voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor uw evenement.

Bel gerust Rob Jacobs ☎ 06-48813314.

.. of email info@live-event-painting.nl voor een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden van Live Painting Tilburg en andere projecten

Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Oosterhout, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens het diner in Goirle, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 100x80cm tijdens de bruiloft van Nadine Barel.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Domburg, Zeeland.