Live Painting Groningen

Live Event Painting kan nu ook in Groningen

Live Painting begint langzaam maar zeker wat bekender te worden. Dat is goed nieuws, voor de Live Painters natuurlijk maar vooral ook voor u als potentiële klant. Foto’s doen het altijd goed, bij iedere gelegenheid. Een schilderij geeft echter net dat bijzondere effect waardoor het speciale moment dat in Groningen is vastgelegd nog mooier wordt.

Wat is Live Painting precies?

Live schildering van een bruiloft in Den Bosch, Noord-Brabant.

U weet nog niet wat Live Painting in Groningen precies inhoudt? Dan leggen we dat u graag even uit. Zoals een fotograaf een huwelijksfeest, huldiging, diploma-uitreiking of een andere bijzondere gebeurtenis vastlegt op foto’s, doet een live painter dat op doek.

Verschil is uiteraard dat een fotograaf zich beweegt, steeds weer vanaf een andere plek een serie foto’s schiet, een ander moment vastlegt.

Bij Live Painting in Groningen spreekt de schilder van tevoren met de klant af om welk speciaal moment het tijdens de bijzondere gelegenheid gaat. Denk aan het moment dat de kersverse bruidegom en bruid elkaar de ring om de vinger schuiven, de jubilaris zijn insigne krijgt opgespeld, de afgestudeerde zijn diploma krijgt uitgereikt.

De Live Painter bepaalt ter plekke, in Groningen of omgeving, wat voor hem de beste positie is om dat vast te leggen. Het zal u niet verbazen dat hij snel werkt, maar wel met een verbluffend mooi resultaat. Live Painting op uw event: u gaat er geen spijt van krijgen!

Mijn naam is Rob Jacobs en ik werk dus als Live Painter. Ik word graag de schilder op uw bruiloft of andere gelegenheid. Als u geïnteresseerd bent in mijn aanbod en meer wilt weten over mijn werkwijze in Live Painting vertel ik u graag iets meer over mijzelf en natuurlijk hoe Live Painting in Groningen in zijn werk gaat. Ook kan ik ingaan op uw wensen voor die gebeurtenis die aanstaande is en die u wellicht mede organiseert. Met alle plezier maak ik ook een offerte voor u op. Dit alles is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Besluit u om met mij samen te werken, dan kom ik op de bewuste datum naar Groningen. Geheel volgens afspraak leg ik het door u gekozen moment vast met sneldrogende verf. Ik werk snel en geconcentreerd. Uw gasten kunnen ter plekke al het ongeverniste eindproduct van Live Painting bewonderen. Niet veel later kan het al op een prachtige plek in een woonkamer, kantoor of hal hangen, voor altijd vereeuwigd en voor iedereen zichtbaar.

live painting Bruiloft Rob Jacobs

Over Live Painter Rob Jacobs

“Schilderen was en is altijd vanuit en door ‘Licht’ en ‘Liefde’ “. Dat is waar ik – Rob Jacobs – mee ben uitgegroeid tot een figuratief kunstschilder met veel ervaring én opdrachten in binnen- en buitenland.

Wat ik u kan bieden:

 • Ervaren schildersoog en -hand
 • Live painting voor elke evenement
 • Vakkundige afwerking
 • Flexibel
 • Schilderen in binnen- & buitenland
 • Deskundig advies op maat

Ook portretten, straat- of stadsgezicht, terras, tuin, landschap, stilleven en nog veel meer mogelijkheden, vanaf een foto op het atelier of bij u ter plekke in Groningen, ik sta met hart en ziel klaar voor iedere nieuwe schilderopdracht.

Mogelijkheden van Live Painting voor uw evenement in Groningen en omgeving

In overleg met u kan ik als schilder op uw bruiloft door u vooraf bepaalde momenten in een kunstwerk veranderen. U bepaalt welke mensen en momenten het belangrijkste zijn en op worden belicht. Hierbij zijn diverse mogelijkheden in kosten en detaillering. Ik kan als schilder op een bruiloft actief kan zijn, schilder ik ook voor diverse andere bijzondere gelegenheden, zoals:

 • Bedrijfsfeest
 • Verjaardag
 • Familiefeest
 • Receptie
 • Diner
 • Reunie
 • Pensionering
 • Promovering

Neem gerust contact op voor overleg over de mogelijkheden op maat die ik kan bieden, prijzen of advies op maat. Net zoals u het wenst.

Altijd en overal en bij ieder evenement in Groningen

Live Painting is overal mogelijk, op ieder gewenst moment, niet alleen in Groningen maar ook in de rest van het land en in het buitenland. Ik doe alles om aan uw wensen te voldoen en lever snel, vakkundig en flexibel een schilderij dat een mooie plek in uw (huis-) kamer verdient. Neem contact met mij op en ik beantwoord mondeling uw vragen over Live Painting.

Bent u benieuwd naar wat ik als Live Painter in Groningen voor u kan betekenen?

Of u nu een schilder op een bruiloft wilt boeken, Live Painting voor een personeelsfeest of verjaardag in Groningen zoekt: graag ga ik met u in overleg over de mogelijkheden van Live Event Painting.

Bel gerust Rob Jacobs via ☎ 06-48813314.

Voorbeelden van Live Painting Tilburg en andere projecten

Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Oosterhout, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens het diner in Goirle, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 100x80cm tijdens de bruiloft van Nadine Barel.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Domburg, Zeeland.