Live Painting Maastricht

Leg uw unike momenten vast op doek door Live Event Painting in Maastricht

Live Event Painting in Maastricht biedt een bijzondere manier om een sfeervolle gelegenheden op unieke wijze vast te laten leggen op doek door een ervaren schilder op bijvoorbeeld uw bruiloft. Een bedrijfsfeest, huwelijksfeesten, promotie, bruiloft, verjaardag, borrels of een jubileum: het vastleggen van deze speciale momenten op een schildersdoek wordt ook in Maastricht een populaire trend! Als ervaren en professioneel kunstschilder maak ik – Rob Jacobs – op locatie in Maastricht naar uw wens en mogelijkheden een kunstwerk van deze unieke dag. Live painting zorgt er dus voor dat bijzondere momenten worden vastgelegd op doek zodat u altijd een mooie herinnering heeft om later op terug te kijken

Unieke momenten worden vastgelegd in Maastricht met live painting

Live schildering van een bruiloft in Den Bosch, Noord-Brabant.

Of het nu gaat om een huwelijksfeest, een bedrijfsfeest of jubileum: sommige momenten in het leven vragen om vastgelegd te worden. En dan het liefst op een manier die herinneringen aan dat bijzondere moment weer oproepen.

Als live event schilder kan ik op locatie in Amsterdam komen om op kunstzinnige wijze te portretteren.

Welk moment wilt u vast laten leggen? Welke sfeerimpressie wordt vastgelegd en welke mensen mogen extra belicht worden? Het is geheel aan u!

live painting Bruiloft Rob Jacobs

Over Live Painter Rob Jacobs

“Schilderen was en is altijd vanuit en door ‘Licht’ en ‘Liefde’ “. Dat is waar ik – Rob Jacobs – mee ben uitgegroeid tot een figuratief kunstschilder met veel ervaring én opdrachten in binnen- en buitenland.

Wat ik u kan bieden:

 • Ervaren schildersoog en -hand
 • Live painting voor elke evenement
 • Vakkundige afwerking
 • Flexibel
 • Schilderen in binnen- & buitenland
 • Deskundig advies op maat

Ook portretten, straat- of stadsgezicht, terras, tuin, landschap, stilleven en nog veel meer mogelijkheden, vanaf een foto op het atelier of bij u ter plekke in Maastricht, ik sta met hart en ziel klaar voor iedere nieuwe schilderopdracht.

Ook portretten, straat- of stadsgezicht, terras, tuin, landschap, stilleven en nog veel meer mogelijkheden, vanaf een foto op het atelier of bij u op locatie, ik sta met hart en ziel klaar voor iedere nieuwe schilderopdracht.

Mogelijkheden van Live painting voor uw evenement in Maastricht en omgeving

In overleg met u kan ik als schilder op uw bruiloft door u vooraf bepaalde momenten in een kunstwerk veranderen. U bepaalt welke mensen en momenten het belangrijkste zijn en op worden belicht. Hierbij zijn diverse mogelijkheden in kosten en detaillering. Ik kan als schilder op een bruiloft actief kan zijn, schilder ik ook voor diverse andere bijzondere gelegenheden, zoals:

 • Bedrijfsfeest
 • Verjaardag
 • Familiefeest
 • Receptie
 • Diner
 • Reunie
 • Pensionering
 • Promovering

Neem gerust contact op voor overleg over de mogelijkheden op maat die ik kan bieden, prijzen of advies op maat.

Afspraak maken in Maastricht voor een live painting project

Bent u benieuwd naar wat ik als live painter in Maastricht voor u kan betekenen? Of u nu een schilder op een bruiloft wilt boeken, live painting voor een personeelsfeest of verjaardag in Maastricht zoekt: graag ga ik met u in overleg over de mogelijkheden van live event painting. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte of neem contact op voor het maken van een afspraak. Bel gerust Rob Jacobs ☎ 06-48813314.

Voorbeelden van Live Painting Tilburg en andere projecten

Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Oosterhout, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens het diner in Goirle, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 100x80cm tijdens de bruiloft van Nadine Barel.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Domburg, Zeeland.