Live Painting Nijmegen

Live Event Painting in Nijmegen

Bij een bruiloft, een dienstjubileum, een receptie of een tuinfeest: bijna altijd denkt de organisator er op tijd aan dat iemand foto’s moet maken. Hoe leuk is het immers om later nog eens terug te kijken, naar de gasten die er waren en naar de speciale momenten op deze dag. Er is echter nóg een manier om uw heugelijke dag vast te laten leggen, namelijk door een bijzonder moment live te laten schilderen. Dit noemen we Live Painting en kan ook in Nijmegen.

Wat is Live Painting in Nijmegen? Hoe werkt het?

Live schildering van een bruiloft in Den Bosch, Noord-Brabant.

Live Painting is niets meer maar zeker ook niets minder dan het live schilderen tijdens een evenement. Terwijl u feest viert en volop geniet van alle aandacht en de aanwezigheid van de fijne mensen om u heen, concentreert de schilder zich op het moment dat voor u het belangrijkste is.

Denk hierbij aan het aanschuiven van de ringen of de eerste zoen op een huwelijksfeest in Nijmegen, het overhandigen van een afscheidscadeau, het uitreiken van een bijzondere onderscheiding.

Of stel u het moment voor dat oma toch nog haar kleinkind kan zien. Hoe leuk zou ’t zijn als dit wordt vereeuwigd in een kunstwerk? Live Painting biedt een unieke mogelijkheid voor een even unieke herinnering aan speciale gelegenheden in Nijmegen.

Live Painting in Nijmegen? Dit is Rob Jacobs!

Mijn naam is Rob Jacobs, ik noem mijzelf Live Painter en leg u graag uit hoe ik werk. Als u interesse hebt gaan we vrijblijvend in gesprek en bespreken we uw wensen en mijn mogelijkheden. Bij serieuze belangstelling krijgt u een vrijblijvende offerte. Besluit u om gebruik te maken van mijn diensten m.b.t. Live Painting, dan kom ik op de afgesproken dag naar uw feest in Nijmegen en leg op doek vast wat voor u een belangrijk moment is. Uiteraard werk ik snel en gebruik ik sneldrogende acrylverf. Dit betekent dat ik u ter plekke al het ongeverniste schilderij kan overhandigen. Veel eerder dus dan de fotograaf zijn foto’s aanlevert én uw gasten kunnen meteen dit prachtige cadeau bewonderen en zien hoe ze zelf zijn vastgelegd op de door u gekozen locatie in Nijmegen. Graag word ik de schilder op uw bruiloft!

live painting Bruiloft Rob Jacobs

Over Live Painter Rob Jacobs

“Schilderen was en is altijd vanuit en door ‘Licht’ en ‘Liefde’ “. Dat is waar ik – Rob Jacobs – mee ben uitgegroeid tot een figuratief kunstschilder met veel ervaring én opdrachten in binnen- en buitenland.

Wat ik u kan bieden:

 • Ervaren schildersoog en -hand
 • Live Painting voor elke evenement
 • Vakkundige afwerking
 • Flexibel
 • Schilderen in binnen- & buitenland
 • Deskundig advies op maat

Ook portretten, straat- of stadsgezicht, terras, tuin, landschap, stilleven en nog veel meer mogelijkheden, vanaf een foto op het atelier of bij u ter plekke in Nijmegen, ik sta met hart en ziel klaar voor iedere nieuwe schilderopdracht.

Mogelijkheden van Live Painting voor uw evenement in Nijmegen en omgeving

In overleg met u kan ik als schilder op uw bruiloft door u vooraf bepaalde momenten in een kunstwerk veranderen. U bepaalt welke mensen en momenten het belangrijkste zijn en op worden belicht. Hierbij zijn diverse mogelijkheden in kosten en detaillering. Ik kan als schilder op een bruiloft actief kan zijn, schilder ik ook voor diverse andere bijzondere gelegenheden, zoals:

 • Bedrijfsfeest
 • Verjaardag
 • Familiefeest
 • Receptie
 • Diner
 • Reunie
 • Pensionering
 • Promovering

Neem gerust contact op voor overleg over de mogelijkheden op maat die ik kan bieden, prijzen of advies op maat. Net zoals u het wenst.

Altijd en overal, bij ieder evenement in Nijmegen

Live Painting is overal mogelijk, op ieder gewenst moment, niet alleen in Nijmegen maar ook in de rest van het land en in het buitenland. Ik doe alles om aan uw wensen te voldoen en lever snel, vakkundig en flexibel een schilderij dat een mooie plek in uw (huis-) kamer verdient. Neem contact met mij op en ik beantwoord mondeling uw vragen over Live Painting.

Bent u benieuwd naar wat ik als Live Painter in Nijmegen voor u kan betekenen?

Of u nu een schilder op een bruiloft wilt boeken, Live Painting voor een personeelsfeest of verjaardag in Nijmegen zoekt: graag ga ik met u in overleg over de mogelijkheden van Live Event Painting.

Bel gerust Rob Jacobs via ☎ 06-48813314.

Voorbeelden van Live Painting Nijmegen en andere projecten

Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Oosterhout, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens het diner in Goirle, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 100x80cm tijdens de bruiloft van Nadine Barel.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Domburg, Zeeland.