Live Painting Rotterdam

Leg uw bijzondere momenten vast op doek door Live Event Painting in Rotterdam

Live Event Painting in Rotterdam biedt een unieke manier om een bijzondere gelegenheid op unieke wijze vast te laten leggen op doek door een ervaren schilder. Een bedrijfsfeest, huwelijksfeesten, promotie, bruiloft, verjaardag, borrel of jubileum: het vastleggen van deze speciale momenten op een schildersdoek wordt ook in Rotterdam razend populair! Als ervaren en professioneel kunstschilder maak ik – Rob Jacobs – op locatie in Rotterdam naar uw wens en mogelijkheden een schilderij van deze bijzondere dag. Live painting zorgt er dus voor dat bijzondere momenten worden vastgelegd op doek zodat u altijd een mooie herinnering heeft.

Unieke momenten vastgelegd in Rotterdam met live painting

Live schildering van een bruiloft in Den Bosch, Noord-Brabant.

Een bijzondere gebeurtenis zoals een bruiloft, jubileum of promotie in Rotterdam wilt u zich het liefst zo lang mogelijk laten herleven. Op locatie worden unieke momenten vastgelegd op doek als kuntstwerk.
Het live karakter van een live painting wordt in een schilderij als sfeerimpressie benadrukt. Het is aan u welk moment vastgelegd gaat worden. Er wordt ter plekke in Rotterdam en omgeving met sneldrogende acryl gewerkt, waarna het schilderij direct ongevernist overhandigd wordt. Op deze wijze kunt u de magie van een bijzondere gebeurtenis met live painting herbeleven in Rotterdam.

Voorbeelden van Live Painting Rotterdam en andere projecten

Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Oosterhout, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens het diner in Goirle, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 100x80cm tijdens de bruiloft van Nadine Barel.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Domburg, Zeeland.
live painting Bruiloft Rob Jacobs

Over Live Painter Rob Jacobs

“Schilderen was en is altijd vanuit en door ‘Licht’ en ‘Liefde’ “. Dat is waar ik – Rob Jacobs – mee ben uitgegroeid tot een figuratief kunstschilder met veel ervaring én opdrachten in binnen- en buitenland.

Wat ik u kan bieden:

 • Ervaren schildersoog en -hand
 • Live painting voor elke evenement
 • Vakkundige afwerking
 • Flexibel
 • Schilderen in binnen- & buitenland
 • Deskundig advies op maat

Ook portretten, straat- of stadsgezicht, terras, tuin, landschap, stilleven en nog veel meer mogelijkheden, vanaf een foto op het atelier of bij u op locatie in Rotterdam, ik sta met hart en ziel klaar voor iedere nieuwe schilderopdracht.

Mogelijkheden van Live painting voor uw evenement in Rotterdam en omgeving

Welke momenten wilt u in een kunstwerk laten vastleggen in Rotterdam? Het gooien van het bruidsboeket tijdens de bruiloft? De speech of de toast? Dansende mensen op de dansvloer tijdens het huewlijksfeest? In overleg stemmen we uw kijk op live event painting in Rotterdam met elkaar af, zodat u een goede indruk heeft. Op deze manier worden de mensen en momenten die voor u het belangrijkste zijn op kunstige wijze belicht.

Live Event Painting In Rotterdam is overigens niet alleen weggelegd voor bruiloften of als cadeau voor een huwelijksfeest. U kunt natuurlijk ook denken aan gelegenheden als:

 • Promoties
 • Jubilea
 • Feesten
 • Diners en borrels
 • Reünies
 • Verjaardagen

Neem gerust contact op voor overleg over de mogelijkheden die ik kan bieden, prijzen of advies op maat.

Afspraak maken in Rotterdam voor een live painting project

Bent u benieuwd naar wat ik als live event schilder in Rotterdam voor u kan betekenen? Of u nu een schilder op een bruiloft wilt boeken, live painting voor een personeelsfeest of verjaardag in Rotterdam zoekt: graag ga ik met u in overleg over de mogelijkheden van live event painting. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte of neem contact op voor het maken van een afspraak. Bel gerust Rob Jacobs ☎ 06-48813314. .. of email info@live-event-painting.nl voor een vrijblijvende offerte.

Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens het feest in Amsterdam, Noord-Holland.