Live Painting Utrecht

Live Event Painting in Utrecht: een bijzonder kunstwerk

Live Event Painting in Utrecht biedt een unieke manier om een bijzondere gelegenheid op unieke wijze vast te laten leggen. Een bedrijfsfeest, een huwelijksfeest, verjaardag, borrel of jubileum: het vastleggen van deze speciale momenten op een schildersdoek wordt ook in Utrecht steeds populairder! Als ervaren en professioneel kunstschilder maak ik – Rob Jacobs – ter plekke in Utrecht naar uw wensen een schilderij van deze bijzondere dag. Live painting zorgt dus voor een bijzonder kunstwerk én een ervaring om nooit te vergeten!

Beleef bijzondere momenten in Utrecht keer op keer met live painting

Stelt u zich eens voor: u kijkt naar het schilderij dat voor u hangt en u waant uzelf meteen terug naar uw huwelijksfeest of bedrijfsjubileum in Utrecht. Dansende mensen, de muziek die speelt… het is allemaal mogelijk met Live Event Painting in Utrecht! Ervaar zelf hoe vreugde, plezier, blijdschap en liefde vorm krijgen door de ogen van mij als kunstschilder.
Ik creëer met live event painting een collage van momenten die op doek worden vastgelegd. Live omdat ik ter plekke op uw gelegenheid in Utrecht aan de slag ga. Dit geeft voor u de mogelijkheid om de magie van deze bijzondere gelegenheid keer opnieuw te beleven.

Live schildering van een bruiloft in Den Bosch, Noord-Brabant.

Voorbeelden van Live Painting Utrecht en andere projecten

Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Oosterhout, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens het diner in Goirle, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 100x80cm tijdens de bruiloft van Nadine Barel.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Domburg, Zeeland.
live painting Bruiloft Rob Jacobs

Over Live Painter Rob Jacobs

“Schilderen was en is altijd vanuit en door ‘Licht’ en ‘Liefde’ “. Dat is waar ik – Rob Jacobs – mee ben uitgegroeid tot een figuratief kunstschilder met veel ervaring én opdrachten in binnen- en buitenland.

Wat ik u kan bieden:

 • Ervaren schildersoog en -hand
 • Live painting voor elke evenement
 • Vakkundige afwerking
 • Flexibel
 • Schilderen in binnen- & buitenland
 • Deskundig advies op maat

Ook portretten, straat- of stadsgezicht, terras, tuin, landschap, stilleven en nog veel meer mogelijkheden, vanaf een foto op het atelier of bij u op locatie, ik sta met hart en ziel klaar voor iedere nieuwe schilderopdracht.

Mogelijkheden van Live painting voor uw evenement in Utrecht

Welke momenten wilt u in een kunstwerk laten vastleggen? Het gooien van het bruidsboeket? De speech of de toast? Dansende mensen op de dansvloer? In overleg stemmen we uw kijk op live event painting in Utrecht met elkaar af. Op deze manier worden de mensen en momenten die voor u het belangrijkste zijn op kunstige wijze belicht.

Live Event Painting is overigens niet alleen weggelegd voor bruiloften. U kunt natuurlijk ook denken aan gelegenheden als:

 • Promoties
 • Jubilea
 • Feesten
 • Diners en borrels
 • Reünies

Neem gerust contact op voor nader overleg over mogelijkheden, prijzen of advies op maat.

Afspraak maken in Utrecht voor een live painting project

Bent u benieuwd naar wat ik als live event schilder in Utrecht voor u kan betekenen?

Of u nu een schilder op een bruiloft wilt boeken, live painting voor een personeelsfeest of verjaardag in Utrecht zoekt: graag ga ik met u in overleg over de mogelijkheden van live event painting in Utrecht!

Vraag gerust om een vrijblijvende offerte of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Bel gerust Rob Jacobs ☎ 06-48813314.

.. of email info@live-event-painting.nl voor een vrijblijvende offerte.