skip to Main Content

Live paint – Huwelijksfeest privé-tuin, Rockanje, Zuid-Holland

Rob Jacobs Schildert Doek Van 80x100cm Tijdens Feest In Rockanje, Zuid-Holland.

Een levendige weergave van het huwelijksfeest in een privé-tuin in Rockanje. De kunstenaar legt de vreugde en de festiviteiten vast terwijl het bruidspaar en hun gasten genieten van een onvergetelijke viering te midden van een prachtige buitenomgeving.

Live paint – Bedrijfsjubileumborrel – Gallery Ysebaert – Sint-Martens (B)

Een levendige weergave van de bedrijfsjubileumborrel bij Gallery Ysebaert in Sint-Martens, België. Op een groot canvas van 100x200 cm zijn de feestelijke atmosfeer en de aanwezige gasten met zorg vastgelegd. Kleurrijke details brengen het evenement tot leven en vangen de vreugde en het enthousiasme van de viering.

Live paint – Huwelijksceremonie – Kasteel Hooge Vuursche – Baarn

Een schilderij van 80x100 cm dat de romantische huwelijksceremonie vastlegt die plaatsvond in het prachtige Kasteel Hooge Vuursche in Baarn. De weelderige omgeving van het kasteel en de emoties van het bruidspaar en hun gasten worden met levendige penseelstreken op het canvas weergegeven, waardoor de magie van dit bijzondere moment…

Live paint – Huwelijksborrel – Huldenberg – België

Een levendig schilderij van 80x100 cm dat de sfeer en de vreugdevolle momenten vastlegt tijdens de huwelijksborrel die plaatsvond in een privélocatie in Huldenberg, België. Het werk toont de bruisende ambiance, de glimlachende gezichten van gasten en de speciale momenten die het bruidspaar deelt met hun geliefden tijdens deze viering…

Levendig evenement live geschilderd door Rob Jacobs in Beekbergen, Gelderland.

Live paint – Huwelijkstaart – De Woeste Hoeve – Beekbergen

Een levendig schilderij van 80x100 cm dat de prachtige huwelijkstaart vastlegt die geserveerd werd in De Woeste Hoeve in Beekbergen. Het schilderij toont de gedetailleerde versieringen, de kleuren en de elegantie van de taart, waardoor de heerlijke en feestelijke sfeer van het moment tot leven komt.

Back To Top