skip to Main Content

Live Event Painting: een kunstwerk en ervaring in één!

Live Event Painting biedt een unieke mogelijkheid om een speciale gelegenheid op bijzondere wijze vast te leggen. Een bedrijfsfeest, een huwelijksfeest, verjaardag, borrel of jubileum: het vastleggen van dit speciale moment op een schildersdoek wordt steeds populairder! Als ervaren en professioneel kunstschilder maak ik – Rob Jacobs – ter plekke naar uw wensen een schilderij van deze bijzondere dag. Live Event Painting zorgt dus voor een prachtig kunstwerk én een ervaring om nooit te vergeten!

Beleef bijzondere momenten keer op keer met Live Event Painting

Stelt u zich voor: u werpt een blik op het schilderij dat voor u hangt en u waant uzelf meteen terug naar uw huwelijksfeest of bedrijfsjubileum. De mensen die dansen, de muziek die speelt… het is allemaal mogelijk met Live Event Painting! Ervaar hoe vreugde en liefde vorm krijgen door mijn ogen als kunstschilder.

Met de Live Event Painting wordt een herinnering aan uw evenement  op doek vastgelegd. ‘Live’ omdat ter plekke uw evenement geschilderd wordt. U zult de magie van deze bijzondere gelegenheid dan ook keer op keer herbeleven.

Live Event Painting mogelijkheden voor uw evenement

Welk moment wilt u op doek geschilderd hebben? Het gooien van het bruidsboeket? De speech of de toast? Dansende mensen, de borrel of een diner? Na enig overleg stemmen we af welk moment de Live Event Painting wordt. Het voor u belangrijkste en/of aangegeven personen worden op kunstige wijze belicht. Vervolgens zijn er drie mogelijkheden voor Live Event Painting:

  • Live Event Painting           sfeerimpressie in 4u
  • Live Event Painting +       8u na-detaillering op atelier
  • Live Event Painting ++    32-60u na-detaillering op atelier

Voorbeelden van live painting evenementen

Live Event Painting Rob Jacobs

Over Live Event Painting – Rob Jacobs

“Schilderen was en is altijd vanuit en door ‘Licht’ en ‘Liefde’ “. Dat is waar ik – Rob Jacobs – mee ben uitgegroeid tot een figuratief kunstschilder met veel ervaring én opdrachten in binnen- en buitenland.

Wat ik u kan bieden:

  • Ervaren schildersoog en -hand
  • Live Painting voor elke evenement
  • Vakkundige afwerking
  • Flexibel
  • Schilderen in binnen- & buitenland
  • Deskundig advies op maat

Ook portretten, straat- of stadsgezicht, terras, tuin, landschap, stilleven en nog veel meer, van een foto of op het atelier of bij u op locatie, ik sta met hart en ziel klaar voor iedere nieuwe schilderopdracht.

Afspraak maken? Meer informatie over Live Event Painting?

Of u nu een schilder op uw bruiloft, of een Live Event Painting voor een personeelsfeest, verjaardag of diner zoekt: graag ga ik met u in overleg over de mogelijkheden!

Vraag gerust om een vrijblijvende offerte of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Back To Top