Live Painting Amsterdam

Live Event Painting in Amsterdam

Bent u op zoek naar een passend cadeau voor een bruiloft in Amsterdam? Of gaat u zelf binnenkort trouwen in Amsterdam en zoekt u een bijzondere manier om deze gebeurtenis vast te leggen? Dan is live event painting in Amsterdam zeker iets voor u! Live painting is een manier om een uniek en memorabel moment op kunstzinnige wijze vast te leggen.

Ik, Rob Jacobs, kom als schilder op uw bruiloft of andere gelegenheid in Amsterdam een prachtig tafereel op doek realiseren. Het live karakter van deze manier van schilderen, ligt in het feit dat ik terwijl de gebeurtenissen plaatsvinden aan de slag ga met schilderen. Wilt u dus een keer wat anders dan een fotograaf? Of bent u op zoek naar een creatieve manier om gebeurtenissen op beeld te vangen? Neem dan contact met mij op voor meer informatie over live painting in Amsterdam!

Beleef de magie in Amsterdam keer op keer met live event painting

Of het nu gaat om een huwelijksfeest, een bedrijfsfeest of jubileum: sommige momenten in het leven vragen om vastgelegd te worden. En dan het liefst op een manier die herinneringen aan dat bijzondere moment weer oproepen.

Als live event schilder kan ik op locatie in Amsterdam komen om op kunstzinnige wijze te portretteren.

Welk moment wilt u vast laten leggen? Welke sfeerimpressie wordt vastgelegd en welke mensen mogen extra belicht worden? Het is geheel aan u!

live painting Bruiloft Rob Jacobs

Bij live event painting werk ik ter plekke met sneldrogende acrylverf, waarna het live event schilderij ongevernist wordt overhandigd. Beleef de magie van de bijzondere gebeurtenis in Amsterdam telkens weer!

Voorbeelden van Live Painting Amsterdam en andere projecten

Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Oosterhout, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens het diner in Goirle, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 100x80cm tijdens de bruiloft van Nadine Barel.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Domburg, Zeeland.
live painting Bruiloft Rob Jacobs

Over Live Painter Rob Jacobs

“Schilderen was en is altijd vanuit en door ‘Licht’ en ‘Liefde’ “. Dat is waar ik – Rob Jacobs – mee ben uitgegroeid tot een figuratief kunstschilder met veel ervaring én opdrachten in binnen- en buitenland.

Wat ik u kan bieden:

 • Ervaren schildersoog en -hand
 • Live painting voor elke evenement
 • Vakkundige afwerking
 • Flexibel
 • Schilderen in binnen- & buitenland
 • Deskundig advies op maat

Ook portretten, straat- of stadsgezicht, terras, tuin, landschap, stilleven en nog veel meer mogelijkheden, vanaf een foto op het atelier of bij u op locatie, ik sta met hart en ziel klaar voor iedere nieuwe schilderopdracht.

Voor welke gelegenheid in Amsterdam kiest u een live event schilder?

Gaat u trouwen in Amsterdam? Heeft u in Amsterdam een feest of borrel? Er zijn diverse mogelijkheden om in Amsterdam voor live event painting te kiezen. Een schilder voor een bruiloft? Geen probleem, ik kom graag bij u langs! Denk bijvoorbeeld ook eens aan gelegenheden als:

 • Een reünie
 • Een promotie
 • Een afscheid
 • Een jubileum
 • Een bedrijfsfeest.

Neem gerust contact op voor nader overleg over mogelijkheden, prijzen of advies op maat.

In Amsterdam bespreken we de mogelijkheden van live painting

Bent u benieuwd naar wat ik als live event schilder in Amsterdam voor u kan betekenen?

Graag ga ik met u in overleg over de wensen en de mogelijkheden van live painting. Neem gerust contact op voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor uw evenement.

Bel gerust Rob Jacobs ☎ 06-48813314.

.. of email info@live-event-painting.nl voor een vrijblijvende offerte.