Live Painting Tilburg

Live Event Painting in Tilburg

Bent u op zoek naar een passend cadeau voor een bruiloft in Tilburg? Of gaat u zelf binnenkort trouwen in Tilburg en zoekt u een bijzondere manier om deze gebeurtenis vast te leggen? Dan is Live Event Painting in Tilburg zeker iets voor u! Live Painting is een manier om een uniek en memorabel moment op kunstzinnige wijze vast te leggen.

Live Painting raakt steeds bekender in Nederland. Deze snel werkende schildertechniek blijft niet beperkt tot de Randstad. Ook in het Noorden, Oosten en Zuiden van het land worden immers volop evenementen georganiseerd, bruiloften gepland en jubilea gevierd.

Ik, Rob Jacobs, kom als schilder op uw bruiloft of andere gelegenheid in Tilburg een prachtig tafereel op doek realiseren. Het live karakter van deze manier van schilderen, ligt in het feit dat ik terwijl de gebeurtenissen plaatsvinden aan de slag ga met schilderen. Wilt u dus een keer wat anders dan een fotograaf? Of bent u op zoek naar een creatieve manier om gebeurtenissen op beeld te vangen? Neem dan contact met mij op voor meer informatie over Live Painting in Tilburg!

Wat is live painting precies?

Live schildering van een bruiloft in Den Bosch, Noord-Brabant.

Live painting in Tilburg betekent dat een Live Painter tijdens een speciale gelegenheid een bepaald, van tevoren afgesproken moment vastlegt op doek. Denk bijvoorbeeld aan het huwelijksfeest van uw dochter, een jubileum op de zaak of de onthulling van een monument.

Een fotograaf loopt rond en zoekt steeds opnieuw een goeie positie om een hele serie foto’s te maken, om zich vervolgens weer te verplaatsen. Een live painter installeert zich één keer, op een plek die hem het beste zicht (en ook het mooiste licht) geeft.

Vervolgens legt hij snel maar zeer secuur op doek vast wat hij met zijn ogen allang in beeld heeft gebracht. Live Painting is echt vakmanschap. Het is dus ook van belang dat van tevoren wordt afgesproken welk moment in Tilburg precies vereeuwigd moet worden. Gaat het om de onthulling van het monument zelf? Of om de overhandiging van een gedenkteken? Ziet u liever de verrassing van de dag in sneldrogende verf vastgelegd?

Rob Jacobs, Live Painter in Tilburg

Na deze inleiding wil ik mezelf ook graag even voorstellen. Ik heet dus Rob Jacobs, kunstenaar. Ik werk als schilder en dus ook als Live Painter. Als u het idee hebt dat Live Painting in Tilburg iets kan bijdragen als herinnering aan het event dat u aan het organiseren bent, dan ga ik graag met u in gesprek. Ik ga u niet overtuigen, uw gevoel moet goed zijn. Ik leg u uit hoe ik werk en wat ik zoal heb gedaan. Als u serieuze interesse hebt in mijn diensten, dan ontvangt u van mij een offerte, vrijblijvend. Wilt u mij als schilder op uw bruiloft, dan maken we concrete afspraken. Ik kom op de bewuste dag naar de afgesproken locatie en installeer me op de best mogelijke plek om in verf vast te leggen wat u vereeuwigd wil zien. Ik werk snel en zeer geconcentreerd en ben alleen tevreden met het mooiste resultaat. U kunt gewoon volop genieten van de gelegenheid en de aanwezigheid van uw gasten in Tilburg of omgeving. Wel kunt u alvast nadenken over de plek waar u mijn Live Painting eindproduct wil ophangen. Ik garandeer u een kunstwerk waar u geen spijt van gaat krijgen.

live painting Bruiloft Rob Jacobs

Over Live Painter Rob Jacobs

“Schilderen was en is altijd vanuit en door ‘Licht’ en ‘Liefde’ “. Dat is waar ik – Rob Jacobs – mee ben uitgegroeid tot een figuratief kunstschilder met veel ervaring én opdrachten in binnen- en buitenland.

Wat ik u kan bieden:

 • Ervaren schildersoog en -hand
 • Live Painting voor elke evenement
 • Vakkundige afwerking
 • Flexibel
 • Schilderen in binnen- & buitenland
 • Deskundig advies op maat

Ook portretten, straat- of stadsgezicht, terras, tuin, landschap, stilleven en nog veel meer mogelijkheden, vanaf een foto op het atelier of bij u ter plekke in Tilburg, ik sta met hart en ziel klaar voor iedere nieuwe schilderopdracht.

Mogelijkheden van Live Painting voor uw evenement in Tilburg en omgeving

In overleg met u kan ik als schilder op uw bruiloft door u vooraf bepaalde momenten in een kunstwerk veranderen. U bepaalt welke mensen en momenten het belangrijkste zijn en op worden belicht. Hierbij zijn diverse mogelijkheden in kosten en detaillering. Ik kan als schilder op een bruiloft actief kan zijn, schilder ik ook voor diverse andere bijzondere gelegenheden, zoals:

 • Bedrijfsfeest
 • Verjaardag
 • Familiefeest
 • Receptie
 • Diner
 • Reunie
 • Pensionering
 • Promovering

Neem gerust contact op voor overleg over de mogelijkheden op maat die ik kan bieden, prijzen of advies op maat. Net zoals u het wenst.

Altijd en overal en bij ieder evenement in Tilburg

Live Painting is overal mogelijk, op ieder gewenst moment, niet alleen in Tilburg maar ook in de rest van het land en in het buitenland. Ik doe alles om aan uw wensen te voldoen en lever snel, vakkundig en flexibel een schilderij dat een mooie plek in uw (huis-) kamer verdient. Neem contact met mij op en ik beantwoord mondeling uw vragen over Live Painting.

Bent u benieuwd naar wat ik als Live Painter in Tilburg voor u kan betekenen?

Of u nu een schilder op een bruiloft wilt boeken, Live Painting voor een personeelsfeest of verjaardag in Tilburg zoekt: graag ga ik met u in overleg over de mogelijkheden van Live Event Painting.

Bel gerust Rob Jacobs via ☎ 06-48813314.

Voorbeelden van Live Painting Tilburg en andere projecten

Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Oosterhout, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens het diner in Goirle, Noord-Brabant.
Rob Jacobs schildert doek van 100x80cm tijdens de bruiloft van Nadine Barel.
Rob Jacobs schildert doek van 80x100cm tijdens de ceremonie in Domburg, Zeeland.